Välj en sida

Renskinn Krokom

Forsberg Bygg – renskinn Krokom

Renskinn Krokom

Fisket här i Jämtland är mycket bra. Forsberg Bygg är mycket mer än en byggfirma! Vi driver även en butik nära Krokom, för alla fiskeintresserade där vi säljer flugfiskeutrustning och renskinn, för att hålla dig varm. Vi har ett utmärkt sortiment och här finns det någonting för alla som tycker om fiske. Fiskebutiken och byggfirman är samma bolag, och att få kombinera det bästa ur två världar är mycket roligt. Så varmt välkomna hit!

När man ska ge sig ut i naturen så vill man känna sig bekväm. Ingen vill ju frysa och med ett renskinn från oss är du väl rustad! Vi har Sveriges lägsta priser på skinn. Rätt utrustning är a och o, och här har vi det allra mesta som du kan tänkas behöva när du ska ge dig ut på en fisketur. Som sagt var, vi erbjuder mer än skinn, läs mer om vårt tjänsteutbud här.

Renskinn Krokom

Fiske

Varje år kommer 1000-tals turister till Jämtland för att fiska, och det är ingen slump att de kommer just hit. Här är en fantastisk natur, att få vara i naturen och fiska kan få den mest stressade själ att gå ner i varv. Forsberg Bygg har det mesta du behöver för en trevlig fiskeupplevelse.

Renskinn Krokom

När du är ute i naturen så gäller det att vara rätt förberedd. Ingen vill ju frysa. Med ett ren- eller fårskinn håller du dig varm. Använd det som sittunderlag eller liggunderlag. Här är vi billigast i Sverige på skinn, så passa på att göra en bra affär hos oss och köp ett skinn!

Bygg

Om du behöver bygg- eller renoveringshjälp har vi möjlighet att hjälpa dig. Här har vi erfarenhet av det mesta som har med bygg att göra, och vi åtar oss både stora som små uppdrag till rimliga priser. Av oss får du som presumtiv kund en gratis offert.

Forsberg Bygg