Välj en sida

Flugfiskebutik Brunflo

Forsberg Bygg – flugfiskebutik Brunflo

Flugfiskebutik nära Brunflo

Fisket här i Jämtland är mycket bra. Forsberg Bygg är mycket mer än en byggfirma! Vi driver även en flugfiskebutik i närheten av Brunflo, med försäljning av flugfiskeutrustning till både lokala aktörer och turistfiskare. Vi har ett utmärkt sortiment och här finns det någonting för alla som tycker om flugfiske. Fiskebutiken och byggfirman är samma bolag, och att få kombinera det bästa ur två världar är mycket roligt. Så varmt välkomna hit!

Flugfiske är någonting som kan verka krångligt, men med lite träning så är det inte så svårt. Det gäller bara att få in rätt teknik och som alla vet så ger övning färdighet. Rätt utrustning är förstås a och o, och här har vi det allra mesta som du kan tänkas behöva när du ska ge dig ut på en fisketur. Som sagt var, vi erbjuder mer än flugfiskeutrustning, läs mer om vårt tjänsteutbud här.

Flugfiskebutik Brunflo

Varje år kommer 1000-tals turister till Jämtland för att fiska, och det är ingen slump att de kommer just hit. Här är en fantastisk natur, att få vara i naturen och fiska kan få den mest stressade själ att gå ner i varv. Forsberg Bygg har det mesta du behöver för en trevlig fiskeupplevelse.

Skinn

När du är ute i naturen så gäller det att vara rätt förberedd. Ingen vill ju frysa. Med ett ren- eller fårskinn håller du dig varm. Använd det som sittunderlag eller liggunderlag. Här är vi billigast i Sverige på skinn, så passa på att göra en bra affär hos oss och köp ett skinn!

Bygg

Om du behöver bygg- eller renoveringshjälp har vi möjlighet att hjälpa dig. Här har vi erfarenhet av det mesta som har med bygg att göra, och vi åtar oss både stora som små uppdrag till rimliga priser. Av oss får du som presumtiv kund en gratis offert.

Forsberg Bygg